Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

PowerGo er en del af PowerField Netherlands B.V. og er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring 

Kontakt os  

www.powerfield.nl 
Veerdijk 40D, 1531 MS Wormer 
+31(0)84 4300038 
Monique Nuis er databeskyttelsesansvarlig for PowerField og PowerGo og kan kontaktes via dataprotection@powergo.nl. 

Personoplysninger, vi behandler  

PowerField behandler dine personoplysninger, fordi du bruger vores tjenester, og/eller fordi du selv leverer dem til os. Nedenfor finder du en oversigt over de personoplysninger, som vi behandler:
– For- og efternavn 
Køn 
Adresse 
Telefonnummer 
– E-mail-adresse 
– Andre personoplysninger, som du aktivt afgiver, f.eks. ved at oprette en profil denne hjemmeside, i korrespondance og telefonisk

Særlige og/eller følsomme personoplysninger, som vi behandler  

Vores websted og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende webstedet, der er yngre end 16 år, medmindre de har tilladelse fra forældre eller værger. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16 år. Vi råder derfor forældre til at være involveret i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældrenes samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os   dataprotection@powergo.nl.

Til hvilket formål og hvilket grundlag behandler vi personoplysninger  

PowerField behandler dine personoplysninger til følgende formål: 
– For at kunne ringe eller e-maile dig, hvis dette er nødvendigt for at kunne udføre vores tjenester; 
Afsendelse af information. 

Automatiseret beslutningstagning  

PowerField træffer ikke beslutninger baseret automatiseret behandling af forhold, der kan have (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er beslutninger, der træffes af computerprogrammer eller systemer uden at involvere en person (for eksempel en medarbejder i PowerField).  

Hvor længe vi opbevarer personoplysninger  

PowerField opbevarer ikke dine personoplysninger længere end strengt nødvendigt for at opnå de formål, som dine data indsamles til, men under alle omstændigheder ikke længere end fem år.  

Deling af personoplysninger med tredjeparter  

PowerField sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter og leverer dem kun, hvis dette er nødvendigt for udførelsen af vores aftale med dig eller for at overholde en (juridisk) forpligtelse. Med virksomheder, der behandler dine data på vores vegne, indgår vi en databehandleraftale for at sikre det samme niveau af sikkerhed og fortrolighed af dine data. PowerField er fortsat ansvarlig for disse behandlingsaktiviteter.  

Cookies eller lignende teknikker, vi bruger  

PowerField bruger alle cookies eller lignende teknikker, når det er angivet 

Se, rediger eller slet data  

Du har ret til at se, rette eller slette dine personoplysninger. Derudover har du ret til at trække dit samtykke til databehandlingen tilbage eller gøre indsigelse mod PowerFields behandling af dine personoplysninger, og du har ret til dataportabilitet. Det betyder, at du kan sende en anmodning til os om at sende de personlige data, som vi har om dig i en computerfil, til dig eller en anden organisation, der er nævnt af dig. Du kan sende en anmodning om adgang, rettelse, sletning, dataoverførsel af dine personoplysninger eller anmodning om tilbagetrækning af dit samtykke eller indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til dataprotection@powergo.nl. For at sikre, at anmodningen om adgang er fremsat af dig, beder vi dig om at sende en kopi af dit identitetsbevis med anmodningen. I denne kopi skal du gøre dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, striben med numre i bunden af passet), pasnummer og Borgerservicenummer (BSN) sort. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare din anmodning hurtigt som muligt. PowerField vil også gerne påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den hollandske databeskyttelsesmyndighed 

Sådan beskytter vi personoplysninger  

PowerField tager beskyttelsen af dine data alvorligt og træffer passende foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket videregivelse og uautoriseret ændring. Hvis du har indtryk af, at dine data ikke er ordentligt sikret, eller der er tegn misbrug, bedes du kontakte os via dataprotection@powergo.nl.