Flådeopladning

Flådeopladning

Stadigt flere virksomheder skifter til elbiler. Med denne udskiftning opstår der nye udfordringer, der skal løses. Som fx optimal udnyttelse af flåden af elbiler, opladning af elbilerne og opnåelsen af en problemfri transport.

Flådeopladning: opladning af din elektriske flåde

Flådeopladning handler om at genopfylde den mængde strøm, som elbiler har brug for, ved at etablere og drifte ladestandere til din elektriske flåde. Flådeopladning inkluderer nem adgang til opladning af din flåde af elbiler.

Ejeren af bilerne skal tage flere ting i betragtning for at sikre en effektiv ladeplads. Det kan være betinget af antallet af elbiler og hvor mange kilometer de hver især kører. Det omhandler også , hvilke slags ladestandere (AC eller DC), som er bedst egnet, og hvor de placeres. Desuden er det vigtigt at planlægge logistikken i forhold til, hvornår og hvor elbilerne skal oplades for at sikre den mest optimale drift. Som ejer af en flåde af elbiler, er der flere omstændigheder, du skal tage højde for for at sikre en optimal ladeløsning. Dette inkluderer fx antallet af elbiler, rækkevidden, placeringen af ladestandere, valg af optimale ladestandere (AC eller DC) samt hvornår og hvor elbilerne skal oplades.

Effektiv brug af flådens ladeløsning

Alle disse omstændigheder spiller en rolle i håndteringen af en flåde af elbiler. Det kan udføres af virksomheden selv, men ofte er disse opgaver komplicerede og tidskrævende. Derfor kan det være en fordel at overlade styringen til PowerGo.

Ud over ovenstående forhold fører PowerGo også tilsyn med flådens aktiviteter, opladernes infrastruktur, batteritilstanden og behovet for opladning af elbilerne.

Flådeopladning: Samlet løsning

Med lynladestandere fra PowerGo behøver du ikke selv at foretage en investering. PowerGo tager sig af det hele.

Ladestanderne installeres, hvor det er mest optimalt for jer. Det kan være ved jeres hovedkontor, på et opsamlingssted eller på et strategisk sted på bilernes rute. Afhængigt af jeres behov opsætter PowerGo AC-ladere, DC-ladere eller et mix af begge.

Ladestanderne styres af en såkaldt Smart Charging-software. Opladning udføres så effektivt som muligt, fordi opladningen styres på en smart og effektiv måde. Det gør det muligt for elbilerne at oplade hurtigt og nemt.

PowerGo tilbyder desuden 24 timers kundeservice.

Bæredygtig opladning

Ladestanderne forsynes med bæredygtig energi fra solcelleparker. På denne måde bidrager PowerGo’s partnere til et mere bæredygtigt energiforbrug og til reduktionen af CO2-udledningerne i transporten. En flåde, der kører på el og en velfungerende ladeløsning, bidrager samtidigt til vores kunders bæredygtige profil. PowerGo tilbyder ladestandere, som enten styres af PowerGo eller i samarbejde med den enkelte partnervirksomhed. På den måde kan vores partnere styrke deres image som vigtige aktører i den grønne omstilling.

Se vores portefølje for at læse mere om eksisterende projekter.

PowerGo designer, bygger og administrerer ladestandere til flåder af elbiler. PowerGo tilbyder totalløsninger og håndterer alt, så du er sikret en effektiv og bæredygtig ladeløsning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Kontakt

Kontakt os

Kontakt

PowerGo er CPO for partnerne HelloFresh og Crisp