Flådeopladning

Flådeopladning

Flere og flere virksomheder skifter til brugen af elbiler. Som følge heraf står virksomheds- og placeringsejere over for nye udfordringer, såsom effektiv udnyttelse af deres elektriske flåde, opladning af deres elektriske flåde (flådeopladning), og hvordan de bedst kan få transporten til at køre.  

Flådeopladning: opladning af den elektriske flåde  

Flådeopladning, bogstaveligt oversat til ‘flådeopladning’, handler om at genopfylde den mængde strøm, som elbilers batterier har, ved at forbinde dem til ladestationer i den elektriske flåde.  

Ejeren af el-flåden skal tage en række ting i betragtning for at realisere en vellykket ladeplads. For eksempel antallet af elbiler og hvor mange kilometer de kører. Og hvilken slags (hurtige) ladestationer ville være bedst egnede, og hvor de vil blive placeret. Det er også vigtigt at planlægge godt, hvornår elbilerne skal oplades, og ved hvilken ladestation de skal placeres i det øjeblik.  

Forvaltning af flåden og lastepladsen  

Alle ovennævnte spørgsmål falder ind under forvaltningen af den elektriske flåde. Dette kan gøres af virksomheden selv, men ofte er disse opgaver komplicerede og tager meget tid. Derfor kan det vælges at lade styringen varetage af den specialiserede Charge Point Operator (CPO) PowerGo.  

Ud over ovenstående forhold fører CPO også tilsyn med flådens aktiviteter, opladningsinfrastrukturen, batteritilstanden og elbilernes opladningsbehov.  

Samlet løsning med flådeopladning for lokationsejeren  

Med PowerGo’s (hurtige) ladestationer behøver en ejer af et sted ikke selv at foretage en investering. PowerGo tager dette helt for egen regning og risiko.  

Lastepladsen realiseres på det mest egnede sted. For eksempel på hovedkontoret, på et delivery hub eller på et strategisk sted langs den elektriske flådes rute. Ofte placeres en blanding af ladestationer. Nogle gange er AC-ladestationer egnede, nogle gange passer DC-ladestationer (hurtigopladere) bedre eller nogle gange en kombination af begge.  

Ladestationerne styres af smart charging software. Med hensyn til tid og penge kan opladning udføres så effektivt som muligt, fordi den rigtige opladningshastighed bestemmes på det rigtige tidspunkt. Dette gør det muligt for køretøjerne at oplade hurtigt ved ankomsten og forlade til tiden.  

Gennem 24-timers support og kundesupport sikrer PowerGo den bedste oplevelse inden for vedligeholdelse og service.  

Bæredygtig opladning  

PowerGo’s (hurtige) ladestandere forsynes med genereret energi fra solcelleparker. På denne måde yder en lokalitetsejer et vigtigt bidrag til energiomstillingen, og CO2-emissionerne inden for transport reduceres væsentligt. En elektrisk flåde med en veludstyret ladeplads giver en virksomhed et professionelt udseende og bidrager til et bæredygtigt image. PowerGo er også glade for at tilbyde placeringsejeren co-branded eller fully-branded ladestationer. På denne måde kan lokationen drage fordel af nye brandingmuligheder og mere eksponering.  

Se vores projekter i vores portefølje 

PowerGo bygger og administrerer opladningspladsen i den elektriske flåde. denne måde tages alle bekymringer af dine hænder for placeringsejere. PowerGo tilbyder for total løsning; alt, hvad der er nødvendigt for at kunne bruge den elektriske flåde effektivt og bæredygtigt 

Vil du vide mere? Du er velkommen til at kontakte os.  

Kontakt

Kontakt os

Kontakt

PowerGo er CPO for partnerne HelloFresh og Crisp