13 september 2022

Hurtig opladning Corda Campus i Belgien  

På Corda Campus, den førende teknologicampus i Hasselt, kan beboere og besøgende oplade deres elbil super hurtigt siden 12. september ved 24 hurtigopladere fra syv forskellige udbydere. PowerGo hurtigladestationer på 120 kilowatt er en del af dette. Det faktum, at syv udbydere investerer sammen og står ved siden af hinanden på en parkeringsplads, er det første i Europa og gør denne hurtigopladningsplads til en unik testplads.  

Hurtigopladningspladsen blev åbnet den 12. september af den flamske minister for mobilitet og offentlige arbejder Lydia Peeters. Corda Campus valgte syv forskellige udbydere; både små og store spillere med både national og international karakter. Der er installeret i alt 24 ladestandere, hvor elbiler kan oplades til 90% på 20-30 minutter.  

Nem hurtig opladning  

Realiseringen af hurtigladere i Hasselt er en unik og vigtig milepæl for Charge Point Operator (CPO) PowerGo, som en del af ambitionen om at realisere et stort offentligt hurtigopladningsnetværk i Europa. Det er PowerGo’s første projekt i Belgien med offentlige hurtigladestandere. Takket være den hurtige service fra installatøren NL Mobility kan besøgende og beboere nemt oplade hurtigt ved DC120-ladestationerne fra hardwareleverandøren Ecotap. Ladeplatformen Spirii giver elbilføreren en nem og smart opladnings- og betalingsoplevelse. Med Spirii Go-appen har elbilister nem adgang til PowerGo’s ladestandere og kan betale via forskellige betalingsmuligheder. Up-to-date og brugervenlig teknologi er central for denne service.