13 september 2022

Hurtig opladning Corda Campus i Belgien  

På det anerkendte teknologi campus, Corda Campus, i Hasselt Belgien, kan beboere og gæster oplade deres elbiler hurtigt og effektivt på 24 hurtigladere fra syv forskellige udbydere.

I dette projekt har PowerGo etableret 120 kWh ladestandere. Projektet er det første af sin slags i Europa og konstellationen med hele syv udbydere af opladning gør det til en unik testplads for hurtig opladning.

Projektet blev åbnet den 12. september 2022 af den hollandske minister for mobilitet og offentlige arbejdspladser Lydia Peeters. Corda Campus valgte syv forskellige udbydere; både små og store aktører med både national og international karakter. Der er installeret i alt 24 ladestandere, hvor elbiler kan oplades til 80% i løbet af blot 20-30 minutter.

Nem og hurtig opladning

Projektet i Hasselt er en unik og vigtig milepæl for PowerGo, som en del af ambitionen om at realisere et stort offentligt netværk af hurtigladere i Europa.

Det er PowerGo’s første projekt i Belgien med offentlige ladestandere. Takket være den hurtige og effektive service fra installatøren NL Mobility kan gæster og beboere nemt oplade ved 120 kW lynladestationerne fra hardware-leverandøren Ecotap.

Ladeplatformen Spirii giver elbilisterne en nem og smart lade- og betalingsoplevelse. Med Spirii Go-appen har elbilister nem adgang til PowerGo’s ladestandere og kan nemt betale via med forskellige betalingsmuligheder. Moderne og brugervenlig teknologi er afgørende for denne service.