19 oktober 2023

Indkøb | PowerGo har over 1.600 nye ladepunkter på vej i Danmark

I løbet af de næste to år installerer PowerGo 1.600 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark.

PowerGo, som opsatte sin første ladestander i Danmark i maj, har på de seneste vundet i alt 16 udbud om installation og drift af offentlige ladestandere i Danmark.

De seneste vundne udbud inkluderer 832 ladestandere, der installeres i kommunerne Glostrup, Haderslev, Næstved, Rudersdal, Varde, Ballerup, Hillerød og Thisted, samt otte lynladepunkter i Haderup.

Tidligere på året offentliggjorde PowerGo ligeledes nyheden om vundne udbud i kommunerne Randers, Gentofte, Vejen, Vejle, Gladsaxe og Ikast-Brande. Desuden annonceres flere projekter i Danmark i løbet af de kommende måneder. Dermed runder ladeoperatøren 1.600 offentlige ladepunkter i løbet af de næste to år.

– Vi styrker elektrisk mobilitet og bæredygtig opladning med 100% certificeret vedvarende energi. Ved at levere den nødvendige infrastruktur til elbiler hjælper vi kommunerne med at forberede sig på fremtiden og opfylde deres bæredygtighedsmål. Projekterne i Danmark er et stort bidrag til vores ambition om at udrulle et stort europæisk ladenetværk, siger Frederikke Fog, der er udbudsleder i PowerGo, i en pressemeddelelse.