31 marts 2022

Jumbo og PowerGo installerer hurtigladestandere i butikker og La Place restauranter  

I år vil Jumbo begynde at installere hurtigladestationer til elbiler i Jumbo-butikker i Holland og Belgien og La Place-restauranter. Kunderne kan derefter kombinere et butikseller restaurantbesøg med opladning af deres elbil. Derudover optjener kunderne Jumbo Extras-point under opladning. I samarbejde med PowerGo vil Jumbo installere omkring 150 ladestandere i år. Med tiden vil en stor del af Jumbo- og La Place-lokationerne blive udstyret med ladestandere. Med installationen af ladestationerne yder Jumbo et vigtigt bidrag til energiomstillingen i Holland.  

Indtryk af hurtigladestationen i et Jumbo supermarked  

Hurtigladere hos Jumbo

I de kommende år skal der installeres mange ladestandere til elbiler i Holland for at imødekomme den stigende efterspørgsel. For Jumbo er det naturligt at bidrage til denne udvikling.

Douwe Snel, som er direktør for Franchise & Real Estate hos Jumbo, udtaler: “Vi tager løbende de nødvendige skridt for at omstille vores virksomhed og bygninger til en mere bæredygtig fremtid. Vi ser det som vores ansvar at reducere vores CO2-emissioner. Samtidig ønsker vi at hjælpe kunderne med en mere bæredygtig livsstil, så vi sammen kan gøre en forskel. Ved at tilbyde opladnings muligheder bidrager vi til at gøre elektrisk transport mere tilgængelig og effektiv”.

Hollandsk solenergi

PowerGo installerer ladestandere hos Jumbo, i hele Belgien og Holland, med mulighed for at mindst to biler kan lade samtidig hos Jumbo i hele Holland og Belgien. Jean-Louis Bertholet, CEO i PowerGo, udtaler: ”For at opnå vores ambitioner om bæredygtighed vil der i de kommende år være behov for endnu flere hurtigladere til det stigende antal elbiler. Sammen med Jumbo tager vi et vigtigt skridt mod et landsdækkende ladenetværk, hvor strømmen kommer fra hollandsk solenergi”.

Fordele for kunderne

Når Jumbo-kunder oplader deres elbil, optjener de samtidig point til Jumbo Extras. Kunder kan indløse disse point til rabatter på dagligvarer og andre køb. Ladetiden afspejler nøjagtigt den gennemsnitlige tid, som kunderne bruger i Jumbo butikken. Derfor vil langt de fleste kunder opleve, at deres bil er opladet, når de er færdige med deres indkøb.

Om PowerGo

Som datterselskab af PowerField garanterer PowerGo, at 100% af strømmen kommer fra hollandsk solenergi for at sikre et mere bæredygtigt energiforbrug og understøtte den grønne omstilling.

Sammen med Ecotap, som er leverandør af hardware, er mange projekter allerede realiseret. Ladeløsninger til alle elbilister og grøn energi spiller en afgørende rolle i PowerGo’s ambitioner.