31 marts 2022

Jumbo og PowerGo installerer hurtigladestandere i butikker og La Place restauranter  

I år vil Jumbo begynde at installere hurtigladestationer til elbiler i Jumbo-butikker i Holland og Belgien og La Place-restauranter. Kunderne kan derefter kombinere et butikseller restaurantbesøg med opladning af deres elbil. Derudover optjener kunderne Jumbo Extras-point under opladning. I samarbejde med PowerGo vil Jumbo installere omkring 150 ladestandere i år. Med tiden vil en stor del af Jumbo- og La Place-lokationerne blive udstyret med ladestandere. Med installationen af ladestationerne yder Jumbo et vigtigt bidrag til energiomstillingen i Holland.  

Indtryk af hurtigladestationen i et Jumbo supermarked  

I de kommende år skal der installeres mange ladestandere til elbiler i Holland for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Jumbo tager det for givet at bidrage til dette. Douwe Snel, Director franchise & Real Estate hos Jumbo: “Vi tager løbende skridt til at gøre vores forretningsdrift og bygninger mere bæredygtige og ser det som et ansvar at reducere vores CO2-emissioner. Samtidig ønsker vi at hjælpe kunderne med en mere bæredygtig livsstil, så vi sammen kan gøre en forskel. Ved at tilbyde ladefaciliteter bidrager vi til at gøre elektrisk kørsel mere tilgængelig.”  

Hollandsk solenergi  

PowerGo installerer polerne til Jumbo med tilslutninger til mindst to elbiler i hele Holland og Belgien. Jean-Louis Bertholet, CEO PowerGo: “For at nå bæredygtighedsambitionerne vil der i de kommende år være behov for mange hurtigladere til det stigende antal elbiler. Sammen med Jumbo tager vi et stort skridt mod et landsdækkende netværk. Det drejer sig om bæredygtigt produceret elektricitet, der også udelukkende kommer fra hollandsk solenergi.”  

Sjove ekstramateriale til kunder  

Under indlæsning gemmer Jumbo-kunder point til Jumbo Extras. Kunder kan indløse disse point til rabatter på dagligvarer, abonnementer og dage ud. Også praktisk: opladningstiden er nøjagtig den samme som den gennemsnitlige tid, kunden opholder sig i Jumbo-butikken. Som følge heraf oplades bilen i mange tilfælde, så snart dagligvarerne er færdige.  

Om PowerGo  

Som et datterselskab af PowerField garanterer PowerGo, at 100% af elektriciteten kommer fra hollandsk solenergi for at sikre et mere bæredygtigt energiforbrug og for at understøtte energiomstillingen. Sammen med Ecotap, leverandør af hardware til ladestationer, er mange projekter allerede blevet realiseret. Ladeløsninger til alle førere af elbiler og grøn energi er en stor del af PowerGo’s ambition.