Offentlig opladning

Adgang til opladning af elbilen er vigtig for dine gæster, kunder og medarbejdere. Når du opsætter offentlige ladestandere sikrer du både gladere kunder og du kan tiltrække nye kunder.

En komplet ladeløsning

PowerGo tilbyder en komplet bæredygtig ladeløsning uden krav om investeringer fra dig. PowerGo tjener penge på indtægterne fra ladestationerne og tilbyder dig en del af overskuddet. Denne unikke forretningsmodel er både en fordel for dig og for PowerGo.

Med PowerGo får du en komplet ladeløsning, der inkluderer alt – inklusiv vedligeholdelse og service af ladestanderne. Sammen med dig, sammensætter vi den optimale ladeløsning. For nogle kunder er AC-ladestandere det optimale, for andre er det DC-ladestandere, og sommetider er et mix den bedste løsning.

PowerGo tilbyder 365/24/7 kundeservice og den nyeste teknologi.

En ladeløsning med både AC- og DC-ladestandere er den optimale løsning for AG EMS færgeforbindelser.

Hurtige ladestationer på Corda Campus

Bæredygtige ladeløsninger

Ladestanderne forsynes med bæredygtig energi fra solcelleparker. På denne måde bidrager PowerGo i samarbejde med sine kunder til et mere bæredygtigt energiforbrug og en reduktion af CO2 udledningerne. Adgang til opladning med bæredygtig energi er vigtig for både samfundet og vores kunders image.

PowerGo tilbyder også forskellige former for marketing, hvilket gør det muligt for virksomheden at brande sig med ladestanderne som aktører i den grønne omstilling. På den måde kan kunden drage fordel af et bedre image såvel som nye muligheder for at markedsføre sig som en del af den grønne bølge.

Læs mere om vores projekter i vores portefølje

PowerGo tilbyder en komplet ladeløsning og håndterer alt. Vil du vide mere? Vi vil meget gerne høre fra dig.

Vi leder efter nye lokationer

Tilmeld dig

Der findes PowerGo ladestandere hos bl.a. Jumbo, Basic-Fit og Zonnepark Oppenhuizen