4 maj 2023

Offentlige ladestandere til Glostrup kommune  

PowerGo installerer i år opladningsløsninger til elbiler i Glostrup kommune. Det drejer sig om 20 normalladere, samt to hurtigladere. Ladestationerne vil være offentligt tilgængelige, og fordeles rundt i hele kommunen.  

Glostrup har valgt PowerGo som ladeoperatør gennem et offentligt udbud. PowerGo vil stå for at installere, administrere og drive ladestanderne med hjælp fra Spirii ApS, som vil stå for ladeplatformen. Spirii vil samtidig levere opladnings- og betalingsappen, som giver brugerne nem adgang til ladestanderne. Ladestanderne fra PowerGo i Glostrup Kommune vil blive installeret af GodEnergi.  

Tilgængelig og bæredygtig opladning  

Glostrup ligger i hovedstadområdet og udgør en af Københavns forstæder. Kommunen har forpligtet sig til at blive mere bæredygtig, og vil derfor sikre lethed til at køre grønnere. Glostrup finder det desuden meget vigtigt, at der er ladestandere på offentlige arealer til rådighed, så alle har adgang – også hvis man ikke har egen ladestander hjemme.   

Ladestanderne opsættes så de er spredt ud over hele kommunen, netop for at sikre borgerne nem adgang til opladning. Sammen med en hurtiglader vil der også blive installeret opladere på Eriksvej & Christianvej, et butiksområde tæt på stationen.   

Søren Enemark, formand for Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalget i Glostrup Kommune / formand for Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalget i Glostrup Kommune: ”Det er fantastisk, at vi snart får ladestandere så mange steder i Glostrup Kommune. Antallet af elbiler er stigende, og på den måde kan vi støtte elbils-brugerne, og samtidig energiomstillingen i Danmark.”  

Ivo van Dam, CTO hos PowerGo: ”Vi er meget glade for at kunne meddele, at vi har vundet endnu et udbud i Danmark. PowerGo glæder sig til samarbejdet med kommunen og dens partnere, samt til at kunne forsyne Glostrup med et bæredygtigt og smart offentligt opladningsnetværk.”