PowerGo

PowerGo ønsker at effektivisere elektrisk mobilitet (eMobility) og understøtte en hurtig og bæredygtig opladning. Ladestandere fra PowerGo forsynes med bæredygtig energi fra solcelleparker. Dette er med til at reducere CO2-udledningerne i transporten.

Udbud og efterspørgsel går op i en højere enhed: Hos PowerGo vil vi være en af Europas største ladeoperatører. Vores ladestandere til elbiler forsynes med bæredygtig energi. På den måde yder PowerGo ikke kun et vigtigt bidrag til den europæiske energiomstilling, men også til udrulningen af et europæisk ladenetværk.

PowerGo’s hollandske ejere, PowerField, har forpligtet sig til at arbejde ambitiøst for en mere bæredygtig fremtid med solcelleparker.

Lynladere fra PowerGo: Den komplette løsning

Adgang til opladning af elbilen er afgørende for både gæster, kunder og medarbejdere. Med PowerGo får du en totalløsning til både flåder og offentlig opladning.

PowerGo er en af de hurtigst voksende udbydere af ladeløsninger i Europa. Sammen med den internationale ladeplatform Spirii arbejder PowerGo løbende på en hurtig udrulning af et netværket for hurtig opladning i Europa. For at sikre denne hurtige ekspansion har PowerGo et stort netværk af certificerede partnere i hele Europa.

PowerGo prioriterer at skabe et stort netværk af opladningsmuligheder. Derfor arbejder PowerGo med professionelle partnere i hele Europa, og vi har mange nye og spændende projekter på tegnebrættet.