6 juni 2023

PowerGo indvier første ladepunkt i Danmark

PowerGos første ladestandere i Danmark er nu i drift.. I det nye parkeringshus Cronhammar i Vejle har PowerGo implementeret 40 ladepunkter, så byens besøgende nemt kan oplade elbilen med 100% grøn energi. I løbet af de næste to år vil PowerGo opsætte mere end 1.500 ladepunkter i Danmark.

Ladeoperatøren PowerGo har stået for etablering af de 40 ladepunkter,  og står også for den fremtidige drift. I forbindelse med åbningen udtaler Ivo van Dam, teknologidirektør i PowerGo, følgende: ”Vi er glade for at kunne bidrage med at udrulle ladenetværket i Vejle Kommune. PowerGos ambition er at blive en af de vigtigste ladeoperatører i Europa, og derfor er vi stolte over at have etableret vores første projekt i Danmark. I den kommende tid vil flere ladepunkter opsættes  rundt i hele Danmark. På den måde vil vi øge mobiliteten for elbilister i Danmark.”

Chargers in Vejle - PowerGo

Ladepunkterne fra PowerGo i det nye parkeringshus.

Chargers in Vejle - PowerGo

Parkeringshuset åbnede under overværelse af borgmester Jens Ejner Christensen og formand for teknisk udvalg Gerda Haastrup Jørgensen. I forbindelse med byggeriet har det været vigtigt for kommunen, at projektet skulle være bæredygtigt. Parkeringshuset har plads til 1.000 biler og et stort antal cykler.

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter