14 april 2022

PowerGo installerer hurtigladere hos Basic-Fit

I hollandske Hoofddorp vil besøgende med en elbil i Basic-Fit Toolenburg snart kunne anvende forskellige hurtigladere og oplade med 100% grøn energi.Ladestandernes strøm er 100% solenergi og kommer fra PowerFields solcelleparker. PowerField er PowerGo’s moderselskab.

I første omgang etableres fem 30 kWh hurtigladestandere. Disse kan nemt skaleres til ni ladestandere. Derudover installeres en 180 kWh lynlader, hvor to biler kan oplades samtidigt. Takket være sammensætningen af hurtigladere kan kunderne forlade området med et fuldt batteri, når de har overstået træningen hos Basic Fit.

Pilotprojekt i Hoofddorp

I de kommende måneder starter realiseringen af ladestanderne ved Basic-Fit Toolenburg i Hoofddorp. Ladestanderne er tilgængelige 24/7/365. Efter pilotprojektet vil Basic-Fit og PowerGo undersøge potentialet hos de andre Basic-Fit lokationer i Holland.

”Vi ser meget frem til realiseringen af pilotprojektet i Hoofddorp,” siger Jean-Louis Bertholet, administrerende direktør for PowerField og PowerGo. “Vi er glade for at kunne tilbyde en bæredygtig service til alle kunder i Basic Fit.”

Opladning med solceller

PowerGo vil være en af Europas førende ladeoperatører, og moderne og brugervenlig teknologi er afgørende for os. Sammen med Ecotap, der er leverandør af hardware, har vi allerede realiseret flere projekter.

Som datterselskab af PowerField garanterer PowerGo, at al strøm kommer fra PowerFields solcelleparker. På den måde kan vi sikre et mere bæredygtigt energiforbrug, ligesom vi kan understøtte ladeløsninger til alle elbilister. Grøn energi er afgørende elementer i vores ambitioner.

Vil du vide mere om muligheden for ladeløsninger på din lokation? Så kontakt os for mere information.