14 april 2022

PowerGo installerer hurtigladestationer første Basic-Fit-placering  

I Hoofddorp vil besøgende på Basic-Fit Toolenburg med en elbil snart kunne bruge forskellige hurtigladestandere. Ladestationerne leverer 100% solenergi. Denne energi kommer fra solcelleparkerne i PowerField, moderselskabet for PowerGo.  

I første omgang vil der blive installeret fem hurtigladestandere på 30 kilowatt. Disse kan fleksibelt udvides til ni ladestandere. Derudover vil der blive placeret en 180 kilowatt hypercharger, hvor to biler kan oplade på samme tid. Takket være denne smarte blanding af hurtigopladere kan en kunde forlade med et fuldt batteri efter gymnastikbesøget.  

Pilot i Hoofddorp  

I de kommende måneder starter realiseringen af ladestanderne ved Basic-Fit Toolenburg i Hoofddorp. Ladestanderne vil være tilgængelige 24 timer i døgnet og hele året.  

Efter dette pilotprojekt vil Basic-Fit og PowerGo også undersøge de andre Basic-Fit-lokationer i Holland. “Vi ser meget frem til realiseringen af pilotplaceringen i Hoofddorp”. siger Jean-Louis Bertholet, administrerende direktør for PowerField og PowerGo. “Vi er glade for at kunne tilbyde en bæredygtig service til alle Basic-Fit-kunder.”  

Solopladning  

PowerGo sigter mod at blive en af de største ladestandere i Europa i de kommende år. Up-to-date og brugervenlig teknologi er central for vores tjenester. Sammen med Ecotap, leverandør af hardwaren til ladestationerne, er mange forskellige projekter allerede realiseret.  

Som datterselskab af PowerField garanterer PowerGo, at 100% af elektriciteten kommer fra PowerFields solcelleparker for at sikre et mere bæredygtigt energiforbrug og understøtte energiomstillingen. Ladeløsninger til alle elbilister og grøn energi er en stor del af PowerGos ambition.  

Også interesseret i ladestationer på din placering? Kontakt os venligst.