Terminalområdet i Eemshaven – Borkum færgeforbindelse har haft flere PowerGo-ladepunkter siden 2021. Eemshaven er den største havn i det nordlige Holland

Vigtig service for kunden  

Der er tre ladestationer på AG EMS-parkeringspladsen, hvor seks biler kan oplade på samme tid. Der er også en hurtigladestation på 60 kilowatt på den del til ‘korttidsparkering’. Rolf Bouwman er vicedirektør for AG EMS Netherlands. “Jeg kan virkelig godt lide ladestationerne. Det er ideelt for folk, der sejler til Borkum. Under deres besøg kan de parkere og oplade deres elbil her. ” Ikke kun besøgende på øen Borkum bruger ladestationerne, men også folk der arbejder eller passerer Eemshaven. “Hurtigopladeren er meget udbredt. Folk kommer her for at genoplade, spise eller drikke noget og så kan de straks fortsætte. Ladestanderne er en vigtig service for kunden for os.”  

Egen forbindelse  

I 2021 var det svært for netoperatøren at levere PowerGos egen netforbindelse. I sidste ende ville det tage mere end et år at realisere denne netforbindelse. Derfor blev AG EMS’ egen netforbindelse først taget i brug. I sommeren 2022 var PowerGo i stand til at realisere sin egen forbindelse og tilslutte ladestationerne til den. “Set i bakspejlet er det meget rart, at vi kunne løse det på denne måde. For eksempel har vi været i stand til bedre at lette vores kunder med disse ladestationer i et år. ”, siger Rolf Bouwman.  

Parkeringspladsen har de nordligste (hurtige) ladestandere i Holland. Hvis efterspørgslen efter ladestandere på AG EMS-anlægget stiger yderligere, kan antallet af ladestandere udvides betydeligt i fremtiden.  

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter