Restaurant De Zingende Wielen

Restaurant De Zingende Wielen i den hollandkse landsby Den Oever har været et populært sted for alle slags rejsende i mange år – og det giver plads til innovation.

På restaurant De Zingende Wielen skal PowerGo installere en 240 kilowatt hurtigladestation, hvor to biler kan oplade samtidigt. Men grundet knaphed på elnettet i det nordlige Holland har ladepunkterne endnu ikke kunne tilsluttes nettet. PowerGo har imidlertid fundet en løsning på denne problemstilling. Ved at placere et batteri på en lille forbindelse, kan et 700 kilowatt-timers batteri lagre bæredygtigt genereret energi.

For eksempel bliver energinettet mindre overbelastet i perioder med spidsbelastning, hvilket vil imødekomme behovet i de skæve timer, ligesom elbilsejerne vil få muligheder for at oplade hurtigt. Denne løsning er unik og den første af sin slags i Holland.

Hurtig opladning med solenergi

På den måde kan der ved De Zingende Wielen oplades med 100% bæredygtig solenergi, som er generet på hollandsk jord. Det gør det til et endnu mere ideelt sted for førere af elbiler, der rejser til og fra øen Texel, ligesom den stigende internationale trafik kan drage fordel af denne innovation fra PowerGo.

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter