HelloFresh

HelloFresh er et internationalt opererende selskab, der leverer måltidskasser til dit hjem. I 2021 valgte HelloFresh PowerGo som ladestanderoperatør  for sine elbiler

PowerGo har startet i 2021 med opførelsen af hurtigopladningspladser på alle leveringscentre i Holland og Belgien. Ved PowerGo-ladestationerne kan HelloFreshs elbiler oplade med 100% solenergi fra hollandsk jord. Sammen undersøger HelloFresh og PowerGo mulighederne for yderligere ekspansion i dette og andre lande i Europa, så HelloFresh kan levere emissionsfrit overalt.  

Ladestationerne styres af smart opladningssoftware. Med hensyn til tid og penge kan opladning udføres så effektivt som muligt, fordi den rigtige opladningshastighed bestemmes på det rigtige tidspunkt. Dette gør det muligt for HelloFresh-køretøjer at oplade hurtigt ved ankomsten og forlade til tiden.  

På den måde gør PowerGo det muligt for HelloFresh at investere i køretøjerne og placere den forretningsmæssige drift af ladeinfrastruktur hos specialisten PowerGo. Denne måde på Fleet Charging er en vigtig del af PowerGo.  

Fremtidssikret og dynamisk løsning  

PowerGo værdsætter cirkularitet og fleksibilitet. Derfor er ladepladserne ved hellofresh-hubs fremtidssikrede. Ladestationer og de fleste andre dele af et projekt kan genbruges af PowerGo i et andet fremtidigt projekt. Derudover kan de (hurtige) opladningsfirkanter let skaleres op og ned, når det er nødvendigt. Et skinnekanalsystem sikrer, at PowerGo kan transportere hele den tilsluttede last over stedet.  

Opladning sker også på grundlag af den aktuelle EPEX/APX-elpris. Priserne for opladning på PowerGo ladestationer er knyttet til den aktuelle markedspris. Dette dynamiske opladningssystem sikrer, at opladningen finder sted i de ‘billigste timer’ på dagen.  

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter