HelloFresh

HelloFresh er et internationalt selskab, der leverer måltidskasser til dit hjem – også her i Danmark. I 2021 valgte HelloFresh at indgå partnerskab med PowerGo, så de fremover bliver operatør på ladepunkter for kædens elbiler.

I 2021 har PowerGo startet udrulningen af pladser med hurtigladere på alle de virksomhedens leveringsterminaler, som HelloFresh har rundt omkring i Holland og Belgien. Med PowerGo-ladepunkterne kan HelloFreshs elbiler oplade med 100% solenergi.

Sammen undersøger HelloFresh og PowerGo mulighederne for yderligere en ekspansion i andre europæiske lande, så HelloFresh fremover kan levere deres måltidskasser på en endnu mere bæredygtig måde i endnu flere lande.
ladepunkterne styres af smart software, der står for genopladningen, så HelloFresh hele tiden er sikret en mere effektiv drift, fordi den rigtige opladningshastighed udføres på det rigtige tidspunkt. Det gør det muligt for HelloFresh at oplade hurtigt ved ankomsten og forlade området til tiden – vel at bemærke med et fuldt opladet batteri.

På den måde gør PowerGo det muligt for HelloFresh at optimere deres investering i køretøjerne. Flådeopladning er en vigtig forretningsdel af PowerGo, som HelloFresh nu kan drage fordel af.

PowerGo sætter pris på cirkularitet og fleksibilitet. Derfor er ladepladserne hos HelloFresh fremtidssikrede. ladepunkter og de fleste andre dele af et projekt kan genbruges af PowerGo i et andet fremtidigt projekt. Derudover kan laderne let skaleres op og ned alt efter behov. Et system sikrer nemlig, at PowerGo kan transportere hele den tilsluttede strøm rundt i cirkulation.

Priserne for opladning på PowerGo ladepunkter er knyttet til den aktuelle markedspris. Dette dynamiske opladningssystem sikrer, at opladning så vidt muligt foregår, når prisen er billigst.

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter