Jumbo og La Place  

I 2022 begyndte PowerGo at realisere udbygningen af hurtigladepunkter i Jumbo-butikker og på La Place-restauranter i Holland og Belgien. Jumbo er en af de største supermarkedskæder i Holland, og restauranterne fra La Place ejes af Jumbo. Kunder kan derfor kombinere et butiks- eller restaurantbesøg med opladning af deres elbil.

Hurtig opladning og ekstra muligheder for kunderne

Alle Jumbos supermarkeder i Holland og Belgien vil blive udstyret med en lynladestation på 180 kilowatt med forbindelser til to elbiler. Opladningstiden er nøjagtigt den samme som den gennemsnitlige tid, en typisk kunde befinder sig i Jumbo-butikken. Som følge heraf oplades bilen i mange tilfælde, så snart indkøbene er færdige. Samtidig optjener Jumobs kunder point under opladning, som efterfølgende kan bruges på at få rabat på dagligvarer og andre fordele.

Douwe Snel, direktør for Franchise & Real Estate hos Jumbo, udtaler:
“Vi tager løbende nye skridt for at gøre vores forretningsdrift og bygninger mere bæredygtige. Vi har et ansvar for at reducere vores CO2-emissioner, og samtidig ønsker vi at hjælpe kunderne med en mere bæredygtig livsstil, så vi sammen kan gøre en forskel. Ved at tilbyde ladefaciliteter bidrager vi til at gøre elektrisk kørsel mere tilgængelig. PowerGo er en vigtig partner for, at vores kunder kan oplade offentligt”

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter