Koning Willem II Stadium

Besøgende Koning Willem II Stadium i byen Tilburg (Holland) kan bruge forskellige PowerGo-ladestationer siden 2022

Både et besøg i den nærliggende Bonheur Horeca Group og et besøg i fodboldklubben Willem II kan oplades ved ladestationerne. Der er installeret otte ladestationer, hvor 16 biler kan oplade samtidigt sammen med en hurtiglader 180 kilowatt med to ladestandere 

Der er installeret ni ladestandere, hvor 18 elbiler kan lade op  

180 kilowatt hurtigopladningsstation  

PowerGo bidrager til servicen for alle besøgende med 100% grøn elektricitet fra solcelleparker på Hollandsk jord. Jos de Kruif, kommerciel chef Willem II: “Elektrisk kørsel bliver stadig mere populær. Det faktum, at vi kan reagere på dette i samarbejde med Bonheur, DHL, PowerGo og Ecotap og levere denne service til vores sponsorer og gæster, er derfor meget vigtigt. Det passer også godt med målene for vores arbejdsmarkedspartner DHL ‘Go Green’. Kort sagt en win-win-situation for alle involverede.”  

Der er en takshæk på parkeringspladsen. I nålene i denne hæk er et stof, der tjener som et grundlæggende råmateriale til kemoterapi. Takshækken på parkeringspladsen beskæres for at samle disse nåle. Derfor har PowerGo placeret ladestanderne med den største omhu foran denne takshæk.  

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter