Koning Willem II Stadium

Gæster på Koning Willem II Stadium i den hollandske by Tilburg har kunne benytte forskellige PowerGo-ladepunkter siden 2022.

Gæster i den nærliggende Bonheur Horeca Group og fodboldklubben Willem II kan nu let oplade deres elbiler ved lokale ladepunkter. Der er installeret otte ladepunkter, hvor i alt 16 biler kan oplades samtidigt, ligesom der ligeledes er adgang til en hurtiglader på 180 kilowatt med to ladepunkter.

Der er installeret ni ladepunkter, hvor i alt 18 elbiler kan oplades samtidig

180 kilowatt hurtigladestation

PowerGo gør oplevelsen for gæstende elbilister helt grøn med elektricitet fra solcelleparker generet på hollandsk jord.

Jos de Kruif, som er kommerciel direktør Willem II, udtaler: “Elektrisk kørsel bliver stadig mere populært. I samarbejde med Bonheur, DHL, PowerGo og Ecotap kan vi bidrage til at gøre livet lidt lettere for vores sponsorer og gæster. Det er vigtigt for os at give dem optimale rammer, når de besøger os. Det passer også godt med målene for vores partnere DHL ‘Go Green’. Kort sagt er det en win-win-situation for alle involverede,” siger han.

Der er en takshæk på parkeringspladsen. I nålene i denne hæk er et stof, der tjener som et grundlæggende råmateriale til kemoterapi. Takshækken på parkeringspladsen beskæres for at indsamle disse nåle. Derfor har PowerGo placeret ladepunkterne med den største omhu, så takshækken ikke bliver påvirket.

Se flere projekter

Smarte og bæredygtige opladningsløsninger fra PowerGo

Projekter